top of page

O
NAMA

EXPEDISHIP

U današnjem digitalnom dobu, sve veći broj preduzeća se oslanja na online prodaju kako bi dostigla svoje ciljno tržište. Ovaj brzi rast e-trgovine otvorio je vrata za razvoj različitih logističkih usluga koje pomažu preduzećima da efikasno upravljaju svojim operacijama. Jedna od ključnih komponenti ovog procesa je fulfilment centar, čija je svrha da pruži podršku B2B klijentima u svim aspektima skladištenja, prijema porudžbina, pakovanja i slanja paketa.

Skladištenje i organizacija

Jedna od ključnih uloga fulfilment centra je pružanje sigurnog i efikasnog skladištenja za B2B klijente. Kada preduzeće ima veliki broj proizvoda ili ograničen prostor za skladištenje, pronalaženje pravog mesta za čuvanje tih proizvoda može biti izazov. Naš fulfilment centar pruža optimalne uslove skladištenja, uključujući kontrolu temperature, praćenje zaliha i sistem za organizaciju robe. Ovo omogućava našim klijentima da se fokusiraju na svoje osnovne poslovne aktivnosti, dok mi brinemo o bezbednom čuvanju njihovih proizvoda.

Prijem porudžbina

Kada se porudžbina plasira putem online platforme, pravilno upravljanje tim procesom je ključno za zadovoljstvo kupaca. Kao fulfilment centar, preuzimamo odgovornost za prijem porudžbina naših B2B klijenata. To znači da smo povezani sa njihovim sistemom e-trgovine i automatski prepoznajemo nove porudžbine. Naša tim stručnjaka brzo i precizno obrađuje ove porudžbine, pripremajući ih za dalju obradu.

Pakovanje i slanje paketa

Kada je porudžbina pripremljena, naš tim se posvećuje pakovanju proizvoda na najsigurniji i najefikasniji način. Koristimo visokokvalitetnu ambalažu koja osigurava da proizvodi ostanu netaknuti tokom transporta. Naša iskusna ekipa pažljivo obraća pažnju na svaki detalj kako bi obezbedila da proizvodi stignu do krajnjeg kupca u besprekornom stanju.

Kada je paket spakovan, prelazimo na fazu slanja. Naš fulfilment centar ima uspostavljen partnerski odnos sa renomiranim kurirskim službama, što nam omogućava da obezbedimo brzu i pouzdanu isporuku na odredište. Naša logistička mreža pokriva široko područje i može se prilagoditi potrebama naših B2B klijenata, bez obzira na to da li je u pitanju lokalna ili međunarodna isporuka.

Prednosti saradnje sa našim fulfilment centrom

Saradnja sa našim fulfilment centrom donosi mnoge prednosti za naše B2B klijente. Evo nekih ključnih razloga zašto bismo trebali biti vaš pouzdani partner:

1. Efikasnost: Naša stručna ekipa brine o svim logističkim aspektima, što vam omogućava da se fokusirate na rast vašeg poslovanja.

2. Smanjenje troškova: Korišćenje našeg fulfilment centra eliminiše potrebu za sopstvenim skladištem i logističkom infrastrukturom, što vam pomaže da smanjite operativne troškove.

3. Brza isporuka: Naša uspostavljena logistička mreža omogućava brzu isporuku paketa, što pomaže u izgradnji zadovoljnih kupaca.

4. Praćenje i transparentnost: Kroz našu tehnološki naprednu platformu, pružamo vam mogućnost da pratite i upravljate svojim porudžbinama u realnom vremenu, obezbeđujući vam potpunu transparentnost u procesu.

Zaključak

Fulfilment centri imaju ključnu ulogu u podršci rastu e-trgovine i omogućavaju preduzećima da se usredsrede na svoje osnovne poslovne aktivnosti. Naša posvećena ekipa, stručnost u skladištenju, prijemu porudžbina, pakovanju i slanju paketa čini nas idealnim partnerom za vaše B2B poslovanje. Pustite nas da preuzmemo logistički teret, dok vi ostvarujete svoje poslovne ciljeve.

Naš procesi za Vas

KORAK 1

Planiranje i procesuiranje

KORAK 2

Pakovanje

KORAK 3

Transport

KORAK 4

Dostava

Naša garancija kvaliteta

Naš fulfilment centar pridaje izuzetan značaj garanciji kvaliteta u svim aspektima naših usluga. Svojim klijentima obezbeđujemo potpunu sigurnost i pouzdanost u rukovanju njihovim proizvodima. Naš tim stručnjaka pažljivo bira i primenjuje najbolje prakse u skladištenju, prijemu porudžbina, pakovanju i slanju paketa. Koristimo visokokvalitetnu ambalažu i saradnju sa renomiranim kurirskim službama kako bismo obezbedili da svaki paket stigne do krajnjeg kupca u perfektnom stanju i na vreme. Kroz transparentnost i praćenje u realnom vremenu, pružamo našim klijentima potpunu kontrolu i informisanost tokom celog procesa. Garantujemo da će njihovi proizvodi biti tretirani sa najvećom pažnjom i profesionalnošću, čineći naš fulfilment centar pouzdanim partnerom za njihovo poslovanje.

bottom of page