top of page

Naše Usluge

Dobrodošli na našu veb stranicu o uslugama. Na stranici ćete pronaći sve informacije o našem fulfilment centru i kako možemo podržati vaše B2B poslovanje. Otkrijte na koji način smo stručni u skladištenju, prijemu porudžbina, pakovanju i slanju paketa, pružajući vrhunsku uslugu i garanciju kvaliteta. Saznajte kako možemo biti pouzdan partner u logistici za vaše poslovanje.

Preuzimanje Vaše robe i dovoz do Vaših paletnih mesta u našem skladištu

Pružamo vam kompletno rešenje koje obuhvata preuzimanje robe sa vaše lokacije i njen siguran transport do našeg skladišta, gde će biti smeštena na vaša paletna mesta.

Naša stručna ekipa za logistiku preuzima odgovornost za sve korake u ovom procesu, obezbeđujući da vaša roba bude pažljivo rukovana i bezbedno transportovana. Evo detaljnog opisa naše usluge "Preuzimanje vaše robe i dovoz do vaših paletnih mesta u našem skladištu":

1. Preuzimanje robe: Na dogovorenom datumu i vremenu, naša ekipa dolazi na vašu lokaciju i preuzima vašu robu. Naši stručnjaci će se pobrinuti da se roba pravilno pripremi za transport, obezbeđujući da bude sigurno utovarena u naša vozila.

2. Transport: Nakon preuzimanja, vaša roba će biti pažljivo transportovana do našeg skladišta. Koristimo pouzdane transportne usluge i vozila opremljena za siguran prevoz vaših proizvoda. Naša logistička mreža osigurava brzu i efikasnu isporuku do našeg skladišta.

3. Prihvat i identifikacija: Po dolasku u naše skladište, vaša roba će biti pažljivo pregledana i identifikovana. Svaka paleta će biti označena i tačno evidentirana kako bismo omogućili laku praćenje i upravljanje inventarom.

4. Smeštanje na paletna mesta: Naše skladište je opremljeno modernom paletnom infrastrukturom koja omogućava optimalno smeštanje vaše robe. Naša stručna ekipa će pažljivo rasporediti vaše palete na odgovarajuća mesta, uzimajući u obzir specifične zahteve i instrukcije.

5. Inventar i praćenje: Nakon smeštanja robe na paletna mesta, vršimo detaljan inventar i unos podataka u naš sistem. To nam omogućava da tačno pratimo i upravljamo vašom robom, obezbeđujući transparentnost i preciznost u svakom trenutku.

Ovom uslugom pružamo vam praktično i pouzdano rešenje za transport i skladištenje vaših proizvoda. Naša predanost sigurnosti, efikasnosti i tačnosti osigurava da vaša roba bude bezbedna i pravilno smeštena u našem skladištu, olakšavajući vam upravljanje inventarom i oslobađajući vaše resurse za fokusiranje na rast i razvoj vašeg poslovanja.

Bezbedan i Uredan transport svakog paketa

Postavljamo visoke standarde u pogledu sigurnosti, pouzdanosti i brige o svakom paketu koji nam je poveren. Bez obzira na veličinu, oblik ili osetljivost paketa, naša stručna logistička ekipa se posvećuje pružanju najbolje moguće usluge transporta. Evo detaljnog opisa ove usluge:

1. Sigurnost paketa: Bezbednost vašeg paketa nam je najvažnija. Naša ekipa koristi najbolje prakse i postupke kako bi se osiguralo da svaki paket bude pravilno upakovan i zaštićen tokom transporta. Koristimo visokokvalitetnu ambalažu, jastučiće, zaštitne materijale i prilagođene kutije kako bismo smanjili rizik od oštećenja tokom manipulacije i transporta.

2. Pažljivo rukovanje: Naša obučena ekipa pažljivo rukuje svakim paketom. Svestrano smo upoznati s različitim vrstama proizvoda i pružamo posebnu pažnju kako bismo osigurali da se vaš paket ne ošteti tokom procesa. Naša profesionalna rukovanja garantuju da se paketi pravilno postavljaju, utovaraju, istovaruju i prenose tokom transporta.

3. Praćenje i praćenje paketa: Svaki paket je opremljen sa odgovarajućim identifikacionim oznakama i brojevima za praćenje. Koristimo napredne tehnologije za praćenje i praćenje paketa, omogućavajući vam da u svakom trenutku znate gde se vaš paket nalazi. Ovo vam pruža transparentnost i mir uma tokom transporta.

4. Brza isporuka: Naša logistička mreža je pažljivo uspostavljena kako bi obezbedila brzu isporuku paketa. Sve naše aktivnosti su usmerene ka ispunjenju dogovorenih rokova dostave. S obzirom na pouzdanu i efikasnu prirodu našeg transportnog sistema, možete biti sigurni da će vaši paketi biti isporučeni na vreme.

5. Uređenost: Pored sigurnosti, takođe smo posvećeni održavanju čistoće i urednosti prilikom transporta vaših paketa. Naša ekipa pažljivo bira vozila i opremu koja je čista i dobro održavana, što dodatno doprinosi zaštiti i integritetu vaših paketa tokom transporta.

Pružamo vam pouzdanu uslugu transporta koja se fokusira na sigurnost, pažljivo rukovanje, praćenje i brzu isporuku vaših paketa. Naša posvećenost kvalitetu i profesionalizmu obezbeđuje da svaki paket bude tretiran s najvećom pažnjom tokom transporta. Možete se osloniti na nas da brinemo o vašim paketima kako biste se mogli fokusirati na druge aspekte svog poslovanja.

Chatting at Warehouse

Skladištenje po paletnim mestima i fotografisanje

Ova usluga pruža vam sveobuhvatno rešenje za sigurno skladištenje vaših proizvoda, uz dodatak fotografisanja paketa za potrebe inventara ili drugih poslovnih zahteva. Ova usluga kombinuje efikasno skladištenje sa vizuelnom dokumentacijom koja vam omogućava precizno praćenje i upravljanje inventarom. Evo detaljnog opisa ove usluge:

1. Skladištenje po paletnim mestima: Naše skladište je opremljeno modernom paletnom infrastrukturom koja omogućava optimalno smeštanje vaših paleta. Naša stručna ekipa pažljivo smešta vaše palete na odgovarajuća paletna mesta, pridržavajući se visokih standarda organizacije i sigurnosti. Ova efikasna metoda skladištenja omogućava laku identifikaciju, pristup i upravljanje vašim proizvodima.

2. Fotografisanje paketa: Naša usluga uključuje fotografisanje svakog paketa koji ulazi u naše skladište. Naša ekipa će pažljivo fotografisati svaki paket s različitih uglova, beležeći sve relevantne informacije kao što su stanje paketa, oznake, serijski brojevi ili bilo koje druge karakteristike koje su važne za vaš inventar ili poslovne potrebe. Ove fotografije služe kao dodatni vizuelni zapis i mogu se koristiti za potvrdu ispravnosti isporuke ili kao dokaz u slučaju potrebe za dokazivanjem oštećenja paketa.

3. Inventar i praćenje: Nakon fotografisanja, svaki paket se pažljivo identifikuje i evidentira u našem sistemu upravljanja inventarom. Ovo nam omogućava da precizno pratimo i upravljamo svakim paketom u realnom vremenu. Takođe možete pristupiti ovim podacima i fotografijama preko naše platforme za praćenje kako biste imali potpunu transparentnost i kontrolu nad svojim inventarom.

4. Bezbednost i sigurnost: Vaši paketi su sigurni i zaštićeni u našem skladištu. Koristimo sveobuhvatne mere sigurnosti kako bismo osigurali integritet vaše robe. Ovo uključuje kontrolu pristupa, video nadzor i sigurnosne sisteme koji obezbeđuju bezbedno okruženje za vašu robu.

Pružamo vam optimalno skladištenje uz dodatak vizuelne dokumentacije. Ova usluga kombinuje efikasnost skladištenja po paletnim mestima sa preciznim fotografijama paketa, pružajući vam potpunu kontrolu i sigurnost nad vašim inventarom. Možete se osloniti na nas da pružimo pouzdano i sigurno skladištenje, uz detaljan vizuelni zapis za vaše poslovne potrebe.

Pakovanje i Strečovanje

Ova usluga pruža vam sveobuhvatno rešenje za sigurno i profesionalno pakovanje vaših proizvoda, uz upotrebu streč folije radi dodatne zaštite. Ova usluga je namenjena optimizaciji procesa pakovanja i osiguravanju integriteta paketa tokom transporta. Evo detaljnog opisa ove usluge:

1. Profesionalno pakovanje: Naša obučena ekipa ima iskustvo u pravilnom pakovanju različitih vrsta proizvoda. Pažljivo ćemo rukovati vašim proizvodima i pažljivo ih postaviti u odgovarajuću ambalažu. Bez obzira da li su u pitanju kutije, kese, tube ili druge vrste ambalaže, koristimo prilagođeno pakovanje kako bismo se pobrinuli da vaši proizvodi budu sigurni i dobro zaštićeni tokom transporta.

2. Zaštita streč folijom: Nakon što su paketi pravilno spakovani, koristimo streč foliju za dodatnu zaštitu. Streč folija pruža čvrsto i sigurno prijanjanje oko paketa, čime se smanjuje mogućnost oštećenja prilikom manipulacije ili transporta. Ova folija takođe obezbeđuje zaštitu od prašine, vlage i drugih spoljnih faktora koji mogu uticati na integritet paketa.

3. Prilagođavanje veličini paketa: Svaki paket se pažljivo prilagođava veličini proizvoda kako bi se minimizirao prostor i sprečilo pomeranje tokom transporta. Ovo optimizuje efikasnost pakovanja, smanjuje troškove transporta i obezbeđuje stabilnost tokom manipulacije i rukovanja.

4. Identifikacija i označavanje: Svaki paket se pažljivo označava i identifikuje kako bi se omogućila laka identifikacija prilikom rukovanja i sortiranja. Oznake kao što su adrese, serijski brojevi ili bilo koje druge relevantne informacije se jasno ističu na paketu kako bi se olakšao proces isporuke i praćenje.

5. Pažljiva manipulacija: Naša ekipa stručnjaka pažljivo rukuje sa svakim paketom kako bi se osiguralo da ostane netaknut tokom transporta. Pridržavamo se visokih standarda za sigurnu manipulaciju, smanjujući rizik od oštećenja paketa i osiguravajući da stigne do odredišta u savršenom stanju.

Pružamo vam profesionalno pakovanje i dodatnu zaštitu za vaše proizvode. Naša obučena ekipa pažljivo rukuje i pakuje vaše proizvode, koristeći streč foliju za dodatnu sigurnost. Možete se osloniti na nas da obezbedimo sigurno i efikasno pakovanje koje će zaštititi vaše pakete tokom transporta, bez obzira na njihovu veličinu, oblik ili osetljivost.

bottom of page